MAJOITUSTA SÄKYLÄSSÄ

Punavillaan on valmistunut lisää majoitustiloja Säkylän puolelle Pyhäjärven maisemiin kesällä 2020. 

Rantatie 1218 Säkylä. TASANKO 1 ja 2.

Rakennus on vanha Luvalahden kyläkauppa ja nyt siis majoituskäytössä oleva paritalo. Talossa iso terassi, joka on jaettu pystymarkiisilla niin, että molemmille asunnoille jää oma terasssi. 

Talossa ei ole omaa rantaa, mutta kapea kunnan kaistale rantaan mahdollistaa myös uimaan pääsyn suoraan saunasta. Lisäksi Säkylän Arenan hiekkaranta 1,7 kilometrin päässä.  

Parkkitilaa enemmän talon Euran puoleisessa päässä, mutta myös asunto 2 viereen mahtuu yksi auto.  Asuntojen käytössä pallogrillejä. Omat grillihiilet mukaan. 

Tasanko, asunto 1. 

on n. 65 neliön asunto. Asunnossa on iso keittiö, joka yhdistettynä oleskelutilaan. Asunnossa on yksi makuuhuone, jossa parisänky (tarvittaessa sängyt saa myös erilleen). Olohuoneessa levitettävä vuodesohva ja alkovi, jossa kerrossänky. Kerrossängyn alasänky on 120 cm leveä. Pesutilat asuntoon rakennettu 2022. Saunassa sähkökiuas. Pieni wc, jossa myös pyykinpesukone. Asunnossa on myös ilmalämpöpumppu. 

Tasanko, asunto 2

on n. 65 neliön asunto, jossa keittiö, 1 makuuhuone, olohuone, wc, suihku ja sauna sekä pyykinpesukone. Makuuhuoneessa on parisänky sekä yhden hengen runkopatjasänky.  Olohuoneessa 120 cm leveä sänky sekä levitettävä vuodesohva ja tv. Saunan eteisessä on alkovi tila, jossa myös 80 cm runkopatjasänky. Asunnon sisustuksessa vähän uutta ja vähän vanhaa sekä retroa. Asunnossa on myös ilmalämpöpumppu.